vineri, 24 iunie 2011

o zi minunata de vara

De dimineaţă am pornit cu personalul (trenul) din gara Slobozia Veche cu bicicleta portocalie după mine s-o aduc la Bucureşti. Un naş foarte de treabă mi-a sugerat să o leg de roata aia roşie care cred ca e o frână hidraulică, dar s-ar putea sa bat câmpii; oricum aşa am făcut şi nu s-a întâmplat nimic rău. În compartiment trei tanti şi un nene mergeau la înmormântare şi povesteau o ştire de la teve cu un nene măcelărit şi pe care îl cunoşteau. Au trecut la alţii, injunghiaţi şi au trecut şi la poveşti mai relaxate legate de examenul de capacitate al băiatului uneia dintre tanti.

Am ieşit din Gara de Nord şi la trecerea de pietoni (în mare parte din vina mea că era pe terminate verdele intermitent, iar eu eram călare pe bicicletă şi nu pe lângă ea cum ar fi trebuit sa fiu ca pieton) un domn taximetrist mi-a transmis o pulă din toată inima.



Am fost apoi sa vorbesc cu oamenii de la kulturhaus şi lucrurile s-au întâmplat foarte bine, şi ceva mai târziu am aflat cum s-a întâmplat incubator107 intr-o discuţie cu Ştefana Popa, care m-a umplut de energie (şi care o să apară în curând dar o să detaliez la momentul oportun)

La întoarcere am primit o doză de adrenalină de la o maşină care se îndrepta spre mine, dar a frânat când a trebuit şi nu a fost cine ştie ce (acum eram regulamentar), dar observându-mi simţurile am "văzut" impulsul chimic, care m-a energizat brusc.

Şi la semafor la intercontinental am prins o negociere între un peşte, un turist şi o prostituată, dar în afară de un "păi te duci la Marriot ce." nu am înţeles mare lucru.

noapte bună :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu