marți, 30 iunie 2009

din ultima vreme

am cazut (vorba geaninei corondan) in ultimul hal la licenta, asta pentru ca nu am invatat, dar am dat vina pe niste griji si probleme (nu zic ca e o chestie tipic romaneasca pentru ca am vazut oameni care fac multe chestii) si am hotarat sa rup la examenul din februarie.

am plecat de la sensotv.ro pentru ca nu ne mai pupam ca inainte (alt program si alte detalii, unele dintre ele, nu pe placul meu ). vreau sa multumesc tuturor oamenilor de acolo cu care m-am impacat bine sau m-am certat din cand in cand, pentru ca am invatat o groaza de lucruri pe care le folosesc si pe care le dezvolt. deci multam andrei (am mai adunat o bucata de experienta work in progress), alex (de la tine am invatat sa montez, frate), danuta (pentru telefoane si programari, batai la cap, idei si sfaturi), ana(am sa devin mai responsabil), andreea(las' ca te faci tu mare), cristos(apuca-te ba de munca), vicentiu(vedea-ne-am in amsterdam), john(spor la muzici. fapte si evolutie ba roackare!), ionica(ne vedem la un tenis si o filmare), mihnea(nu m-ai cautat in vama, las ca ne vedem noi la vreo chestie fotografica) dan de la captura(nu ne intelegem noi, da ne descurcam si-asa, mai lasa pornografia si insista pe chestiile misto pe care le stii), oamenilor care au plecat mai nainte: sergiu (oricum ne vedem la bere. am inceput sa pun proiectul ala pe foaie, dar e de lucrat la el), catalin (hai cu filmele dom'regizor), andrei pavel(ti-ai dreacu de artisti, ba vezi ca eu inca mai am cartile alea ale tale si nu prea ma omor cu poezia), primilor operatori cu care am lucrat, cosmin si doru. cam asta ar fi si va fi in continuare . pe ceilalti nu am avut timp sa-i cunosc mai bine sau pur si simplu nu am rezonat.

am betivanit cateva zile (unele detalii nu se pot spune dar s-ar putea sa le dezvolt in alt mod). am fost la concert la ipr, blazzaj, bio, am facut pogo, am improvizat un mic freestyle departe de urechile lumii (mi-am dat seama ca mi-e dor de partea asta), m-am intalnit cu oameni misto, am dansat in ploaie, am adunat niste caini de pe drum care ne-au tinut companie pana aproape de casa, am mers foarte mult pe jos, am fost la noaptea alba a institutelor culturale (in noaptea cu pricina chiar am mers prea mult pe jos), am prins incendiul de langa biserica armeneasca, am urcat un pic pe institutul maghiar - primul balcon se continua cu un fel de terasa), am dormit.

am plecat la tara cu autostopul cu un prieten. am mers cu o dubita cu o familie de brasoveni care mergeau la mare si ne-au lasat la drajna(am stat cu cartonu in mana cam 20 de minutela intrarea pe autostrada), de acolo pana in slobozia, alta masina pentru care nu am asteptat nici macar doo minute, din slobozia inca o masina prin amara si grivita si de acolo, la maximum un minut inca o masina pana in sat - smirna (il stiam pe sofer, s-a nimerit bine). si la tara am stat. intr-o oarecare masura. si m-am intors azi, trezit cu noaptea in cap (la 5 dimineata, ca sa prind autobuz), dar am ajuns bine si devreme.

si a venit si curierul care ma sunase ieri sa ma intrebe cam pe la ce ora ma gaseste acasa (foarte de treaba) si mi-a adus invitatiile la bestfest(pentru sambata). m-am intalnit cu o amica de la care am facut rost de bilet pentru maine la bestfest. ne-am nimerit la un vernisaj, am incercat niste sushi si alta chestie la fel de trendi (m-am descurcat bine cu betigasele, ca am mai exersat in ultimul an). si da, am facut rost si de bilet la patrice. ne vedem maine seara la romexpo :D

zilele astea o sa am nevoie de o mana de ajutor, voi reveni maine pe zi cu detalii. pana atunci ... everyday good (imi verific si mailurile cu ocazia acestei seri racoroase)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu