vineri, 4 aprilie 2008

manifest

muie jandarmeria romana! muie romania!

romania nu este in stare sa organizeze un summit nato, jandarmeria are destui oameni cu probleme, iar oamenii de rand trebuie sa suporte tot rahatul asta pentru care nici macar nu au consimtit.

alex cilibianu

Un comentariu:

  1. Anonim12:02

    Nu e locul cel mai potrivit pentru acest commet; insa postul tau se numeste manifest...asa ca il las aici. Am primit urmatorul mass, despre un performance care pur si simplu m-a oripilat:

    Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume ! In 2007, artistul Guillermo Vargas Habacuc a luat un caine, l-a legat de un perete intr-o galerie de arta si l-a lasat sa moara, lent, de foame si sete. Intre timp, vizitatorii priveau si admirau lucrul acesta. Imaginile de mai jos sunt facute la galeria de "arta" despre care vorbesc. Acum, asociatia Biennale Centroamericana di Arte a hotarat ca ceea ce a facut artistul de mai sus era arta si a propus ca acest lucru sa fie realizat din nou in 2008. Pentru a impiedica acest lucru, semnati petitia online http://www.petitiononline.com/13031953/petition-sign.html pentru cei care nu cred, iata si poze http://ionut.ecosapiens.ro/fii-schimbarea-pe-care-vrei-sa-o-vezi-in-lume/ VA ROG SA DATI MAI DEPARTE

    RăspundețiȘtergere