miercuri, 30 aprilie 2008

"aia-i a lu alcineva"

marti mi s-a parut a uichend. am umblat cu trenu de dimineata, am ajuns in bukresh dupa multe ore ca trenu din constanta se misca lent - e mai chill ca mine, si am mancat ceva, m-am delectat cu un pahar de vin rosh si am plecat la impartit un mare ou de paste.

vreme nemesciana - lucruri marunte din folclorul bucurestean care ma duceau cu gandul la scurt-metrajele lui nemescu, si vremea era buna si cativa copii in 41 care aveau minute pe cosmote sunau la nimereala. nu cred ca le-a raspuns nimeni, au avut norocu de a nimeri numere nealocate, dar discutia lor aprinsa era foarte tare "baaai, aia-i a lu alcineva (...) si am sunat-o p-aia (...) da ma a sunat de la radio deea si a raspuns una si asta de la radio zicea: ursu intra in camara unde-i ursu? si aia a raspuns: in camara si ala: ia-l de pula, da-l afara".

si orele au trecut si am citit o piesa de teatru nasoala, dar am dres-o un pic cu voce de roshcata si a iesit ok. spre seara am aflat ca examenu la parasutism s-a mutat iar, probabil peste o saptamana sau doo si planurile incep sa se schimbe din nou.

azi munca, maine munca si-apoi ramane de ...

teatru, evolutie si mov !

6 comentarii:

  1. imi place cum suna. nu ma intereseaza culoarea in sine. s-ar putea sa apara un mic proiect botezat mov. chef sa fie si anti-lene.

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha:)) voce de roscata.. Da nu era naspa piesa, nu eram noi suficient de neparadoxali ca s-o intelegem..

    RăspundețiȘtergere
  3. deci, ieu ca om, drept parere a mea proprie si foarte personala zic ca textu piesii era cam ciudat pentru gurile personajelor

    RăspundețiȘtergere
  4. mai ales gura lu Lorena..Llllo-rena..

    RăspundețiȘtergere