vineri, 11 mai 2007

TREZESTE-TE !

din categoria : ignoranta o sa ne omoare pe toti indiferent de cate carti am citit, ce bauturi consumam noaptea prin cluburi sau cu ce haine ne imbracam. E simplu, banal de simplu, probabil d-aia nu observam. Atata timp cat o sa ne gandim la bani, multi bani, masini, parfumuri bijuterii si alte magnifice dichisuri, ca sa nu mai vorbesc despre putere, cat mai multa, vom uita sa respectam pamantul asta care ne sustine. patetic sau nu facem un pariu (optimist chiar) zic 100 de ani maximum. cine ma contrazice?

(filmul il am, intreg, si il voi da oricui il cere)

de dat mai departe la cat mai multi. depinde de tine.

6 comentarii:

  1. mda..
    m-am uitat cam 30 de secunde..
    m-am indispus..
    cu o floare nu se face primavara..
    eu ii ziceam mai demult lu` pilif (parca, nu sunt sigur ca lui) ca ii multumesc Domnului ca nu m-am nascut cu 100 de ani mai tarziu..asa ca..

    RăspundețiȘtergere
  2. care primavara? (ca anotimpul asta tinde sa dispara).
    treaba cu mai putina poluare tine de educatie si bun simt. Eu cred ca se poate. cu o floare nu se face anotimpul ala, dar cu ajutorul oamenilor se poate face. cu cat se duce mai departe, cu atat sansele sunt mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  3. educatie,corect!
    da` greu cand vezi o carca de cocalari care arunca gunoi peste tot..gratare la padure, rezulta gunoaie in padure si asa mai departe
    plus ca unele primarii sunt super idioate..uita sa amplaseze cosuri de gunoi.sa-i fut!

    RăspundețiȘtergere
  4. lol
    ai postat la fix doua ore dupa primul meu comment :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau filmul.

    Cili, ia te rog un CD / DVD si cara-l dupa tine luni te rog. Daca il ai doar pe comp da un semn ca vin eu luni cu un DVD

    RăspundețiȘtergere
  6. vb la scoala despre..

    RăspundețiȘtergere