miercuri, 12 decembrie 2012

proiect de pus în funcţiune şi de dat mai departe

Nu e nimic nemaivăzut, nemaiauzit etc. Este vorba despre o agenţie de împlinit dorinţe. În cazul de faţă aş îndrăzni să fiu ceva mai precis. Wokshopuri şi alte tipuri de ateliere participative pentru copiii din orfelinate care să primească nişte educaţie alternativă despre cum să vorbeşti în public, despre cum să porneşti proiecte, despre cum poţi reuşi prin muncă, despre cum te poţi descurca în newmedia împreună cu nişte reguli de asumare şi bun simţ. Cum să creşti responsabil şi omenos. Cum să te implici şi să ajuţi mai departe.

Agenţie care să crească pe bază de voluntariat şi în celelalte oraşe ale ţării. Unde să se adune oameni din blogosferă, presă scrisă şi tv care vor să construiască.

Pentru că orice business bun va creşte armonios într-o societate matură şi sănătoasă.

Cine să pună proiectul în funcţiune ? domnii Petreanu şi Cabral. De ce? Pentru că aceştia au fost prezenţi timp de 3 zile în www.casa3play.ro şi s-au jucat de-a îndeplinit dorinţele/rezolvat provocările celor de acasă. Şi s-au descurcat de minune la lucruri de bun şi bine de dat mai departe. Adică omenie. - şi pentru că aşa zice brieful :) -

Pentru că premiul acestei campanii ajunge unde trebuie indiferent dacă e să câştig sau nu - (Samsung Galaxy Tab 2.7)  va merge la licitatie pentru a strânge fonduri pentru Isabel.

                                                                                              *ADVERTORIAL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu