luni, 14 decembrie 2009

pacheţele pacheţele


Joi seară primesc un telefon "Bună Alex, vroiam să îţi spun de un casting mâine la clădirea Iridex în Băneasa, dar mai întâi.. eşti în Bucureşti ? (da) e vorba de un spot pentru Euphoria Tv iar bugetul este xxx (ok) perfect. mâine la 14 la Iridex Băneasa. (mulţam, pa pa) "

Vineri la 14 eram la Iridex (lângă sediul antenelor lui Voiculescu) am mai aşteptat nişte oameni şi am urcat la un etaj, nu mai ţin minte care. Aici mai erau nişte băieţi şi fete cam de 20-25 de ani, 2 camere de montaj şi multă linişte.

M-am aşezat pe jos în aşteptarea cuiva care să se ocupe de noi. Câţiva oameni ok, caţiva care nu-mi spuneau nimic şi o modeală, două (n-am nimic cu ele dar nu vorbeau deloc şi aveau un strat prea mare de fond de ten, care iarăşi nu e problema mea)

La un moment dat o doamnă care se tot fâţâia pe uşile holului în care aşteptam şi care se scuzase cu câteva minute mai devreme că nu mai sunt scaune le spune unor tipi aşezaţi cumva după colţ pe care nu îi vedeam "Cred că nu ne-am înţeles, eu am zis că am nevoie de băieţi macho, care merg la sală, cu muşchi."

Şi m-am ridicat şi am întrebat-o cum adică cu muşchi, care din noi s-ar încadra, ca să nu stăm degeaba. "Tu ai muşchi", m-a întrebat. Da, într-o oarecare măsură, dar nu mă duc la sală, nu am nevoi d-astea. "Adică mă interesează să se vadă pacheţele abdomenu". Nu cred că am pacheţelele la mine. "Nu ştiu ce vi s-a spus vouă, dar noi de asta avem nevoie, la fete vreau să mă uit la toate, dar de voi îmi pare rău." Eu n-am nici o problemă măcar am aflat acum şi nu pierd vremea. am plecat ... la sală :)

Şi am ieşit lăsând un număr de telefon în cazul în care au nevoie de-o voce.

3 comentarii:

  1. ha ha! asta-i tare :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar in seara asta te-am vazut la Euforia :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. un miniproiect din care am invatat ca nu se poate lucra cu o echipa neprofesionista pentru ca rezultatul arata la fel de neprofesionist. si un lucru si mai haios: reality show = bullshit, mai ales la capitolul informatii reale :) si asta se petrece la orice emisiune de-asta, cel putin cele romanesti. da ne "distram" si, sper eu, invat din greseli.

    RăspundețiȘtergere