luni, 18 mai 2009

dintr-o lume mai buna

agitatie, nervi, orgolii atinse, neuroni prajiti sau alienati de "natura" mediatica sau inconjuratoare si multi oameni destepti, ironici, incisivi, stupizi de-a dreptul. multa forfota pentru nimic concret, un nimic deosebit ce se petrece zi de zi cu tine sau te ocoleste uneori cand reusesti sa te sustragi unui joc care pare lipsit de reguli, dar cu siguranta asta nu-l face o joaca.

in clipele de sustragere imi dau seama ca in momentele in care mai invat ceva, in care simt ca cresc, se intampla asta pentru ca ma deschid si primesc si daruiesc. e un fel de comert alchimic in care toata lumea are de castigat.

e ciudat ca facem orice pentru ca omenia din noi sa nu iasa la suprafata decat foarte rar. viata-i grea, e o lupta si mi se pare veridic. e o lupta si e grea pentru ca e o lupta cu tine insuti, iar in interior bataliile se castiga altfel decat in exterior.

milioane de oameni, de stari, de situatii, de trairi, zeci de limbajuri, culturi si tone de cunoastere pe care in general le ocolim pentru ca ne grabim.

ne grabim ca sa ce ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu