luni, 13 aprilie 2009

uichend de umblat si ganduri de zis

la chisinau lucrurile s-au mai asezat, iar bilantul pana in acest moment aduna ceva raniti si un mort. zilele astea se renumara voturile, sunt curios ce si cum o sa iasa. probabil ca planurile actualei conduceri s-au schimbat oleaca.

sambata am iesit la un fel de cursa de biciclete din parcul izvor, pentru ca sa dau de o persoana care imi promisese niste inghetata. am tras si niste poze

si apoi am plecat spre cismigiu si mtr la targuri de florii. inghetata nu am mai primit, dar am primit turta dulce si am vazut destule lucruri misto la muzeul taranului roman.

ziua a continuat cu niste vorbe scurte la Scena dupa o piesa de teatru pe care am pierdut-o si o bere, doua la mnac unde se intampla niste rokolectiv si atmosfera era foarte chill si silent disco (fiecare cu castile lui, ca sa nu deranjam mustele batute de vant de pe terasa. aici, din cauza ca am fost intrebat daca sunt unul dintre cei care pun muzica, sau poate pentru ca simteam nevoia sa arat ca ma duce si pe mine capul la ceva, am pornit un experiment "Today I feel" care trebuia sa se deruleze in engleza pentru ca eram mai multe neamuri de oameni, dar a iesit cam asa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu