duminică, 21 decembrie 2008

deci sinaia 20 dec

nu am dormit deloc cu o seara inainte (adica vineri spre sambata) uitandu-ma pe net dupa boots, ochelari, manusi si mai ales urmarind vremea si webcam'urile cu sinaia. de dimineata am hotarat sa nu mai car placa dupa mine fin'ca nu stiam sigur cata zapada e la cota 2000.

si am plecat, rupt de oboseala, doar cu ghiozdanu si aparatu si am zis ca daca e zapada inchiriez ceva acolo. am dormit cam o ora in tren de vedeam totul in jur ca intr-un trip.



am ajuns in sinaia, am trecut pe la outlet'ul boarders sa-mi iau boots si am stat vreo ora pe-acolo, am vorbit cu tanti care se ocupa de magazin, care e foarte tare, am probat casti si o groaza de minunatii (protectii de spate, cotiere, genunchere) si am luat si o pereche de manusi. am lasat boots'ii acolo si am urcat pana la cota 1400 cu telecabina.



era multa ceata si o zona restransa unde lucrurile erau mai limpezi, langa statia meteorologica de la 1500, care arata foarte crepuscular (poza de deasupra). am mancat niste muschiulet taranesc cumparat din oras, am mai facut cateva poze si m-am intors la telecabina sa urc la cota 2000.



pe aici tot ceata si partea nasoala e ca nu vedeam partiile (nici macar cabana miorita nu se vedea), dar am intrebat si am pornit usurel la vale, asta dupa ce am mancat mai serios si m-am pregatit sufleteste (manusi aveam, geaca si pantaloni de snow da, dar nu aveam papucii ok - eram in shoes'ii obositi si tarati prin orase).

si am mers si m-am dat pe shoesi(pe vine), care aluneca binisor daca tii carma cu mainile. si dupa ceva poze (deasupra) si mers si putina oftica, fin'ca nici macar nu am inchiriat placa, am ajuns la cota 1400 si de aici tot pe jos, pe drumul de masina, pana in oras.

credeam ca drumul e ceva mai scurt, dar am mers si tot mers si iar mers o ora si ceva dar am ajuns. shoes'ii erau muci de uzi, dar calzi. mi-am luat boots'ii, am mai trecut pe la un magazin si apoi gara si tren inapoi in bucuresti.

mult mai trippie cu trenu de intoarcere, dar foarte cald si bine, m-am descaltat, am aruncat sosetele (daca ma chinuiam un pic storceam niste fosta zapada din ele) si am stat asa pana in gara de nord. dup-aia home sweet home cu asteptare juma de ora la usa (ca era incuiat si jos, iar eu nu am cheie de jos), dar baie mega-fierbinte si somn pana azi la 11.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu