miercuri, 22 octombrie 2008

invat

pe scurt sau pe lung m-am apucat de fotografie cu un nikon d80, m-am apucat de o emisiune de teatru pentru sensotv, m-am reapucat de calatorii si de citit, am intrat la sectia de publicitate la facultate - traiasca ultimul an, am ramas degustator de vin rosu si de trairi interesante.

si invat. invat sa fotografiez, invat cum se construieste o emisiune, invat cum sa ma comport in fata camerei, invat cum se monteaza, invat sa am rabdare, invat sa am incredere.

trec des pe la scoala, mult mai des ca anu trecut si invat si aici chestii interesante. nu cred ca o sa ma intorc la publicitate ca domeniu, dar ne jucam de-a comunicarea, ascultam povesti si povestiri, comentam, ne radem, ne certam.

gatesc mai des si incerc diverse lucruri pe care le-am vazut la ai mei si imi cam ies.

mai am foarte mult de lucru la rabdare si la a fi deschis pentru lucruri noi, cunosc o groaza de oameni, memoria mea a numelor a inceput sa se imbunatateasca, nu am mai ajuns la parasutism, dar sper sa imi ramana bani si sa fac salturile pentru licenta la tuzla (faza cu aeroclubu din bucuresti e cam frectie), vad mult teatru, ma gandesc la o groaza de lucruri si cateodata imi pastrez timp pentru alte lucruri pe care le vreau (si la asta mai am de lucrat).

asta ar fi pe scurt sau pe lung.

teatru si evolutie !

4 comentarii:

  1. Anonim01:58

    ai fost in pod si facut poze:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim02:20

    ps: zi si mie cu ce program inveti sa montezi; ca vreau si io sa ma apuc, am nevoie:)

    pps:
    am show de stan up comedy
    duminica; intrarea libera
    in 100 Croassroads
    http://aprozarnet.com/?p=508

    noroace

    RăspundețiȘtergere
  3. la munca se foloseste adobe premiere si e ok, in partea cealalta unde munceam se folosea final cut.

    poate ajung la stand-up

    salut

    RăspundețiȘtergere