sâmbătă, 6 septembrie 2008

filme, stari si energie


Trei filme care mi-au placut, trei filme care mi-au dat o anumita energie, trei filme care m-au facut sa ma gandesc la cai verzi pe pereti, dar e vorba de niste cai verzi reali pe niste pereti la fel de reali, pentru ca mi-au dat o stare foarte misto. Ma refer la setea aia de descoperire, nu conteaza ca dureaza cateva zeci de minute sau cateva ore.

E vorba de Passatto Prossimo (de care as vrea sa fac rost, daca stie cineva unde gasesc dvd'u, as fi recunoscator pentru un pont), Legaturi Bolnavicioase si Mio Fratello E Figlio Unico, ultimul dintre ele l-am vazut ieri.

Povestea a doua filme, Legaturi Bolnaviciose si Mio Fratello E Figlio Unico incepe in cinema'uri aproape goale, pe amandoua vazandu-le cu alte trei persoane, in toata sala. Mi se pare genial sa ai un cinema numai al tau, aproape moca. E ca si cum ai fi acasa si totusi te bucuri de o imensitate de ecran si de o modalitate misto de a urmari niste filme.

4 comentarii:

  1. daaa,clar.europa e a noastra. Salutti di iashi.
    Ps:nu am gasito inca p ioana. Still searching...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)de fapt iasi'ul e mai americanski asa: iashington.

    p.s. ai s-o recunosti. multam anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim16:59

    aveam o porunca de grup acum ceva ani , pe cand stateam mai mult prin alexandria: "sa nu visezi cai verzi pe pereti pascand".

    nu am vazut nici unul din filmele despre care vorbesti. dar se pot cauta. nici cartea "legaturi bolnavicioase". dar niciodata nu este timpul pierdut.

    pe mine ma gasesti pe aici daca ai chef:
    http://www.inhalatii.blogspot.com/
    imi place blogul mai trec pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim12:22

    am trecut doar..să te salut..să mai fur...câte o idee..
    şi mâine e o zi...poate mai vin...acum...plec..

    RăspundețiȘtergere