miercuri, 9 aprilie 2008

KUBA DABROWSKI - TRIST KARAOKE


Miercuri, 9 aprilie 2008 / 19.00 / H'art Gallery (Str. Mihai Eminescu nr.105-107)

H’art Gallery si Institutul Polonez din Bucuresti va invita la vernisajul EXPOZITIEI DE FOTOGRAFIE "TRIST KARAOKE" semnata KUBA DABROWSKI

Expozitia va fi deschisa in perioada 9-27 aprilie a.c.

Fotograful Kuba (Jakub) Dabrowski (n. 1980, Bialystok), posesor al unui masterat in sociologie (2004), picture editor si fotograf al revistei Przekroj (Profil), colaboreaza, in calitate de free-lancer, cu publicatii precum Newsweek Polska, Die Zeit, Machina si VIVA!. Detinator al Nikon’s Young Talent Award 2006, a fost unul dintre cei patru finalisti ai CEE Photo Fund Sittcomm Awards 2006. In paralel cu activitatea asa-zis comerciala, Kuba se ocupa de propriile proiecte socio-fotografice si video, dintre care cele mai importante, prezentate in expozitii individuale in Polonia (Varsovia, Cracovia, Bialystok) si in strainatate (Tokyo, Berlin, Budapesta s.a.) poarta titluri precum Intrebari importante, Fauna si flora sau tintit autobiografice - As vrea sa mor ca James Dean. Un efect al interesului pentru fenomenul fotografiei autobiografice manifestat in ultimul timp este si proiectul Trist karaoke, prezentat acum la galeria bucuresteana H’art.

Preferintele personale ale lui Kuba, marturisite amatorilor de amanunte biografice: ii plac fotbalul, cantatul la toba, trairile nostalgice, cantecele triste, ii place sa faca filme, sa scrie texte si sa inregistreze sunete.

www.kubadabrowski.com
http://www.accidentswillhappen.blogspot.com

H’ART GALLERY
Program galerie: Luni-Sambata 14.00-18.00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu