vineri, 21 martie 2008

kiss your enemy cauta oameni

Cine sintem noi: cei care punem la cale eventul Kiss Your Enemy, care va avea loc pe 5 aprilie la Fabrica, pe strada 11 iunie. Adica: Asociatia Komunitas, Yazee si chiar Fabrica.

Ce se vrea a fi acest event: Kiss Your Enemy va incerca sa aduca in discutie ideile de militarism / milizarizare / costurile militarizarii, realitatile legate de razboi si de interventiile armate, dar si alternativele pasnice de solutionare a tensiunilor politico-economice, in contextul lumii de azi. Scopul-cheie al acestor evenimente este sa-i faca pe tineri sa reflecteze si sa devina mai constienti in legatura cu deciziile importante care se iau în lume si care ajung la un moment dat sa ne afecteze pe toti.

Prin urmare, Kiss Your Enemy va fi:

* O zi si o noapte pline de evenimente din care iesi cu capul mare: stii mai mult, gindesti mai mult si nu te doare!
* Un happening informativ care te invata mai multe despre lumea in care traiesti: nu din carti, ci prin muzica si imagini.
* Un event-maraton care aduce laolalta entertainmentul, informarea si diferite mijloace artistice de exprimare. Un event care te va pune pe ginduri
* Un event post-summitul Nato (care se va desfasura la Bucuresti intre 2-4 aprilie), care incearca sa ofere o abordare alternativa a ideii de conflict.

Cum va puteti gasi voi locul in acesta schema: In timpul zilei, incepind cu orele 3pm, Kiss Your Enemy va functiona ca o mica platforma de intilnire, socializare, creatie, exprimare. Noi va punem la dispozitie un spatiu pe care sa-l folositi in aceste scopuri.

Ne-am gindit la o expozitie de grafica, desen, colaje, afise care urmaresc tematica generala a evenimentului – razboi vs pace, costurile militarizarii, traficul de arme, violul ca arma de razboi, refugiati, migranti, etc.

Voi va puneti imaginatia la lucru si desenati, decupati, pictati, noi tiparim sau, dupa caz inramam / lipim lucrarile voastre si va oferim ocazia unei expozitii de grup intr-un spatiu alternativ. Expozitia va dura o zi la Fabrica, dar apoi ne putem gindi si la alte spatii de expunere, mai ales daca se aduna ceva materiale.

Date tehnice : pentru afise acceptam formatul A4 si A3, hai si A2 daca va simtiti super-inspired, fie color, fie alb negru ; pentru desene si colaje feel free to use your imagination, dar nu veniti cu imensitati ca poate nu avem unde sa expunem ! Retineti ca posibilitatile de expunere nu sint infinite...

Deadline : 27 martie

Amenajarea expozitiei : intre 1 si 4 aprilie – Cine vrea sa vina sa dea o mina de ajutor este mai mult decit binevenit! Sintem un grup mic de oameni si orice ajutor este pretios.

Va asteptam cu nerabdare si speram ca ne veti bombarda cu lucrari ! Komunitas&friends

Contact : komunitas.ro@gmail.com

Citeva linkuri folositoare :

http://www.anotherposterforpeace.org

http://www.cafepress.com/warposter

http://www.rebelgraphics.org/antiwarposters

http://www.anti-war.us/gallery

http://www.instructables.com/id/how-to-make-a-good-anti-war-poster

http://www.antiwarart.co.uk


http://www.graffiti.org/war

http://www.adbusters.org


sursa: feeder.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu