joi, 14 februarie 2008

frumos de la nastere pana-n prezent si garantez si pentru viitor

sa presupunem ca vrei sa-ti gasesti ceva de munca sau vrei sa-ti schimbi locul de munca si ai un cont pe ejobs, bestjobs etc. ti-l actualizezi si iti setezi toate porcarioarele de pe site astfel incat sa-ti indice printr-un newsletter joburile din domeniile care te intereseaza.
Intr-o zi, hai sa presupunem ca e joi, 14, primesti un e-mail in care gasesti printre diverse kestii ok si un post de "redactor frumusete pentru revista ELLE". nimic deosebit pana aici.
la cerinte gasesti lucrurile normale, dar scrise gresit care sunt trebuincioase unui astfel de job, "facultea", mai ales daca e de jurnalism (nu stiu de ce, dar ma rog e alegerea lor), apoi disponibilitate pentru un program flexibil, cunostinte operare PC si marea kestie, deci za CHESTIA: "experienta anterioara in domeniul frumusetii"
stai asa dom'le, cum adica experienta anterioara? pai eu am si experienta actuala si garantez si pentru cea viitoare. Sunt un frumos, un special, un adevarat, asa am fost si asa voi fi, deci am o experienta de viata in domeniul frumusetii. pe langa toate acestea cunosc numai oameni frumosi, cei mai frumosi, (bineinteles ca sunt mai putin frumosi decat mine, dar sunt totusi frumosi) si impreuna ne traim frumos frumosimea noastra.
sau poate anuntul se refera la oamenii care au fost frumosi si acuma au imbatranit (puteau sa imbatraneasca frumos, dar poate n-au avut norocul asta),, sau pur si simplu oameni care s-au uratit.

sa imi zica si mie cineva daca are rost sa le trimit cv'ul pentru ca eu sunt frumos, dar nu reusesc sa ma prind de ceea ce vor ei prin acest anunt. mai am o intrebare, trebuie sa fiu si prost sau doar sa pocesc un pic limba romana ?

o zi frumoasa :)

2 comentarii: