vineri, 17 august 2007

romania te vrea prost

Traiesc intr-o minunata tara, plina cu lucruri bune. Totul este mirobolant. Zambetele nu contenesc si toata lumea e multumita.

Nu s-a inventat inca drogul care sa-mi ofere aceasta stare, asa ca revin, azi anti-televiziune. De ce ? Raspunsul e banal – televizorul e de cacat si nu e vina lui. Ea apartine magnificelor televiziuni pline cu “idei” si campanii imbecile care se transforma in tabloide audio video.

Detalii:

protv – se intuneca si timpul trece, trece si de 22:00. pe-aici apar promo-uri cu tzatze. Cacat cu topless. Iar eu, muritor de rand sunt invitat sa intru pe site si sa-mi arat tzatzele. Dar prefer sa le-arat curu si sa refuz premiul perfect – un prosop si in cazul in care ma simt norocos – o vacanta in tarile calde.

Daca astfel de campanii vor avea success, in anii urmatori ne putem astepta la “miss curva anului” si bineinteles “haide prostule, spune ca esti cel mai mare si noi te trimitem pentru 24 de ore la cea mai intinsa garla romaneasca – marea neagra”

Sunt anti pentru ca refuz sa fiu considerat prost de niste magnifici ce se cred destepti. Adio tv, sunt ceva lucruri mult mai importante: sa traiesc, sa evoluez, sa ma salvez (salvand locuri care merita: Rosia Montana)

2 comentarii:

  1. De mult nu ma mai uit la TV decat pentru stiri sau un documentar. De la lansarea lui Joost (joost.com) am libertatea de a alege ce vreau sa vad. Astept iesirea lui Joost din Beta ca apoi sa am acces la mult mai multe posturi din lume.

    TV-ul prosteste, ai dreptate. TV-ul poate sa si educe daca esti responsabil in ceea ce privesti. Normal, asta nu include Pro Tv.

    Mana sus cei care au invatat engleza de pe Cartoon Network :)

    RăspundețiȘtergere
  2. de acord cu cartoonnetwork. partea proasta e ca acele vremuri a trecut, dar apar alte lucruri bune.

    RăspundețiȘtergere