miercuri, 1 octombrie 2008

proiectul "AZI" - inc urand


Proaspat iesit de la dus, stau in mijlocul patului cu o bere in mana si ascult Artificial Intelligence. Acum cateva secunde ma uitam in gol prin ecranul laptopului si mi-a trecut chestia asta prin cap: o piesa de teatru vie, biologica, ce evolueaza odata cu trairile actorilor / performerilor.

Se cheama AZI pentru ca are legatura cu ziua asta, pentru ca are legatura cu ce s-a întamplat azi-noapte, pentru ca fundatia ei se cladeste pe prezent, pe ceea ce se intampla in cotidian, ceea ce li se intampla celor care urca pe scena.

Probabil va fi un experiment, unul care va dezvolta cateva scenarii clasice, sau poate va reusi sa ramana "prins" in AZI, avand libertatea de a incerca orice traire in functie de starea actorilor si de ceea ce li s-a intamplat in urma cu cateva momente.

O improvizatie 100% sau daca se va simti nevoia va primi sprijinul unui schelet pe care sa se dezvolte. Pentru ca oamenii se poarta în felurite feluri in functie de situatie si de loc si pentru ca oamenii se modeleaza / schimba in functie de detalii (le putem numi sentimente, întamplari, credinte, pareri, dorinte, amintiri).

Deci noi reactionam. Cum? Asta ramane de vazut.

disclaimer: Pentru ca nu este stire, articolul de mai sus nu respecta nici o regula a nici unei piramide inversate. Daca vrei informaţia trebuie să o cauţi.

2 comentarii:

  1. Deci da. Da tre sa porneasca de la ceva, abia apoi sa se modeleze pe trairile actorilor. Apoi si trairile actorilor sa se modeleze intre ele. Ca la o iesire la bere. Practic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim18:25

    bai sefu...deci am vazut ca ai pus odata pe chillout... ca "nimicdeosebit revine"...dar nu stiam ca a revenit deja, si tot am asteptat sa postezi ceva pe chillout, pana acuma:)

    RăspundețiȘtergere